Cannes 2015 Special: Aishwarya Rai -matka päättyy

hän tuli, hän näki, hän valloitti ja nyt hänen on aika tehdä faneilleen hyvästit. Vaikka hän Ghanan Jalkapallomaajoukkue Paita esiintyi upeita esiintymisiä Elie Saabissa ja Oscar de la Rentassa – virallisissa punaisten mattojen suunnittelijoissa -, hän myös varmisti poistuvan bangilla!
14 vuotta Cannesissa eikä koskaan pettynyt hetki Ashille. Jokainen hänen tekemänsä ulkonäkönsä, hän suostui Desi -suunnittelijoilleen enemmän kuin Angrezi -suunnittelijoita. Mutta tänä vuonna ainoa kerta, kun hän käytti intialaista suunnittelijaa, oli Sabyasachi Mukherjee ‘HeForshe’ -konferenssissa, jossa hänet huomasi punaisella kukkasupulla.

Hänen viimeinen esiintymisensä tulossa lähelle toivoimme nähdä hänet potkun perse -sareessa tai jossain Desi Couturessa. Sitä ei kuitenkaan tapahtunut. Hän käytti rajusti leimahtavaa mekkoa ja näytti upealta! Ei valittamista siellä.
Päivä 2
Punaisella matolla 2 päivässään Aishwarya Rai käytti upeaa Ralph- ja Russo -mekkoa ja näytti aivan upealta. Hänen hiuksensa tehtiin jälleen pehmeissä kiharoissa, mutta hänen meikki ei ollut mitään hänen tavallista punaisen maton meikkiä. Pehmeät savuiset silmät, alaston huulet, sävyiset posket ja korostetut kasvoominaisuudet. kaikki yhdessä. Me rakastimme!!
Lähde: IbnLive.comSource: Instagram.comSource: Instagram.com [SC: Mediad]

Lehdistötapaaminen
Vielä yhdelle lehdistötapaamiselle Aishwarya otti Sonam -reitin ja valitsi PSV Eindhoven Paita erittäin dramaattisen Bayer 04 Leverkusen Paita mekon. George Chakran suunnittelema mekko sopi hänen toiseksi iholle ja sai hänet näyttämään lämminjumalatarilta. Emme voi päättää, mistä pidämme enemmän – Aishwarya, hänen mekko tai meikki. Mitä sinä sanoit?
Lähde: Instagram.com, tämän kanssa Aishwarya Rai Cannesissa päättyy ja hämärtää, että se oli melko tapahtumarikas matka !!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko