Katsotaanpa Dolce Gabbanan hijabista ja Abaya -kokoelmasta!

Katsotaanpa Dolce Gabbanan hijabista ja Abaya -kokoelmasta! – Maailman muotiteollisuus alkoi näyttää lupaavilta muslimimarkkinoilta. Aikaisemmin japanilainen muotimerkki Uniqlo julkaisi kokoelman islamilaisesta mekosta. Muuttoa seurasi ruotsalainen etiketti H&M, jossa on Cruz Azul Paita mallin verhottu nainen.

Katsotaanpa Dolce Gabbanan hijabista ja Abaya -kokoelmasta!

Nyt, juuri vuoden 2016 alussa, Italian Fashion House, Dolce & Gabanna (D&G) käynnisti ensimmäistä kertaa islamilaisen mekon kokoelman.

2-upotettu
Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_5
Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_4
Muslimimalliteema, joka on tyypillinen kalliille naisille, jotka D&G on valinnut ensimmäiseen kokoelmaan. Abaya, jolla on yksivärisiä värejä, erilaisia upeita aiheita sekä pitsia aksentteja, mikä tekee muslimimuodista ulkonäön tyylikkäältä ja kalliilta.

Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_3

D&G: n valokuvien havaitsemisen perusteella on selvää, että D&G: Yokohama F. Marinos Paita n muslimimuotomallisto noudattaa täysin muoti -sääntöjä optimaalista muslimia.

Katso myös

Kauppa ja tyyli, kevään muoti
kevää se laukku: kaikki väristä

Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_2
Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_1

Koko kokoelman suunnittelutyyli korostaa löysää, älä näytä kehon siluettia, verhoa, joka peittää rinnan ja pitkät nilkot. D&G -juhlat ovat tähän mennessä ilmoittaneet viimeisimmästä muslimivaatteiden kokoelmasta. Muslimimuotojen läsnäolo ylimmästä muotitaloista Tämä on hyvä uutinen musliminaisille, etenkin Euroopassa.

3-upotettu

Koska Euroopan musliminaisilla on Atalanta BC Paita yleensä vaikeuksia löytää upea mekko ja trendikkäitä, mutta soveltaa silti pukeutumissääntöjä islamin opetusten mukaan.

kautta

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko