18 Vene -kaulan puseron mallit

Hei lumoava! Tiedämme, että sinulla on rakkautta olla sosiaalisessa piirissä. Loppujen lopuksi pysyminen uutisissa ja hartioiden hankaaminen ‘MES: n ja voimien kanssa’ on niin tärkeää muodin veljeyden selviytymiselle. Joten älä vain lopeta ruiskuttamista hajuvesien tyylikkäimmistä ja rohkeista huulipunoista. Se, mitä sinun on käytettävä, on muotilausunto, joka näyttää yhtä haute kuin sinä.
Venekaulapuserot ovat trendi, josta on yhä enemmän nykyajan naisen ja saree -ystävien suositeltava valinta. Onko heissä jotain erottuvaa? Kyllä on.

Vene -kaulan puseron mallit toimivat kärjessä, kun kyse on kevyiden sarjojen, kuten Georgetten, verkon, sifonkun ja niin edelleen, pukeutumisesta. Ne näyttävät hyvältä melkein kaikilla vartalotyypeillä ja ihonvärillä, mikä selittää heidän universaalin vetoomuksensa. Siksi he tuovat sinulle ainutlaatuisen ilmeen, joka tekee sinusta erottuvan joukosta. Itse asiassa he menevät hyvin naisilla, joilla on kapeat hartiat ja kapeat pääntie, mikä tekee heistä kaulan luun ja veneen kaulan puseron ylös dramaattisella tavalla. Paras osa venekaula -puseron malleissa on, että se piilottaa pilkkoutumisen erittäin tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Joten voit näyttää mukavalta ja tyylikkäältä samanaikaisesti.
[Lue myös: Vihjeet ommeltuaan pusero]
Lähde: APKXDA.comboat Neck -pusero – muoti raivo
Muoti muuttuu aina, kehittyvä ja monitehtävä. Vene -kaulan puseron kuvio on yksi sellainen vaatekappale naisille, jotka löytävät ilmaisun kylpytakit, kurtis, yksiosaiset mekot, suunnittelija tunikat ja nyt sareepuserot.

Valitessaan veneen kaulan puseron malleja, naiset valitsevat tyypillisimmin etukaulan, mutta eivät ole niin nirsoja valittaessa sen takaosaa. Tämä voi olla yksi syy siihen, miksi veneen kaulan puseron kuvioista tulee uusi löydetty hottie, joka houkuttelee silmämunia, samaan aikaan saa sinut näyttämään tyylikkäältä ja naiselliselta.
Bollywood -julkkikset ja heidän venekaula -puserot
Me kaikki tiedämme, kuinka Urmila Ranceelan maineesta teki hänestä valkoisen hameen, jota hän käytti Rangeela Re -laulussa boheemisen sensaation. Vene -kaulan puseron mallit eivät eroa heidän hämmästyttävässä vetoomuksessaan. Tässä on joitain Bollywood -naisia, jotka ovat pukeutuneet veneen kaulan puserokuvioihin, jotka varmasti saisivat sinut jäljittelemään ja omaksumaan ne.

1. Kareena Kapoor Khan
Bebo osaa tappaa hänen ulkonäkönsä. Täällä hän laittaa suunnittelijapaikan kaulan puseron mallin, jota voidaan mukavasti käyttää saree, lehenga ja länsimainen vaatteet. Eikö ole erinomaista katsella hänen armonsa ja asemansa tulevan entistä enemmän hänen vene -kaulan puserossa?
Lähde: Sulekha.com2. Ileana d’Cruz
Ah… Onko Ileana d’Cruzin tai hänen venekaulan puseron kamera? Molemmat, oikeastaan. Katso tapaa, jolla hän kantaa itseään, kun suljinkuvat menevät hänen päällään. Tämä hänen tyylikkäät ja muodikkaat vene -kaulan puseron mallit eivät vain näytä hyvältä Lehngasilta, vaan myös länsimaisissa kuluissa. Katsokaa puseron työtä, jossa on netto jalokiviä.

[LUE LUE: Koristeltu Saree -puseron mallit]
3. Kajol
Lakme -muotiviikolla tänä vuonna Kuch Kuch Hoa Hai kupliva lady Kajol näytti Athletic Bilbao Paita upealta vene -kaulan puserossa, joka oli ryhmänsä harmaalla sareella. Kajolin muotisuunnittelija teki siitä pisteen, joka antaa erityiskohtelua hänen venekaula -puseron suunnittelusta käyttämällä runsaasti verkkoa ylemmän kaulan ympärillä. Eikö hän näytä raivoisalta sanoa vähiten tässä kaulassa?

Lähde: NDTV.com6. Elli Avram
Upea kauneus, että hän on näyttelijä Elli Avram tainnutti kaikki upeaan jauheen vaaleanpunaiseen painavaan kirjontatyöhön, joka on koristeltu kimaltelevilla hopealankakirjonnoilla, applikointityön kirjontalla koko lehengassa, kirjonta dupatta ja kirjonta täydessä hihan kaulakuviossa.
Lähde: Boutiquesareeblouse.com7. Kajal Aggarwal
Kajal Aggarwalin muoti ja tyyli on saavuttamassa uusia korkeuksia ja hän on jälleen Cerezo Osaka Paita naulannut sen tällä upealla punaisella sareella punaisella veneen kaulan pusero -mallilla. Verkko ja hienovaraiset koristeet näyttävät hänelle upeilta.
Lähde: Southindiafashion.com8. Jacqueline Fernandez
Jacqueline Desi -avatarissa on aina herkku silmillemme ja hän näyttää mahtavalta tämän veneen kaulan sareepuserossa lehengalla. Ruffles -satopusero ei tarvitse muita lisävarusteita.
Lähde: FashionPro.me9. Shilpa Shetty
Vene -kaulamallien viesti on epätäydellinen mainitsematta Bollywoodin seksikäs jooginia – Shilpa Shetty. Ei ole mitään, mitä tämä tainnuttaja ei voi kantaa armosta ja eleganssista.
Lähde: Scoop.it10. Sonam Kapoor
Me kaikki tiedämme, että Sonam Kapoor on Bollywood Vissel Kobe Paita -teollisuuden fashionista eikä ole muotisuuntausta, jota hän ei ole kokeillut. Tarkista hänestä, joka näyttää aivan upealta veneen leikattuun puseroon.
Lähde: glamcheck.comdesigner -venekaulapuserot
Kun olet käynyt läpi yllä olevat julkkiskuvat, olemme varmoja, että haluat kokeilla kättäsi veneen kaulan puserokuvioiden pukeutumisessa. Joten olemme luetelleet sinulle joitain suunnittelijavene -kaulan puseroita sinulle. Katso!
1. Täysi hihan veneen kaulan puserokuvio, jossa on kirjonta.
[Lue myös: Net -puseron mallit]
Lähde: BeautyHealthtips.in2. Kukka veneen kaulan suunnittelijapusero on pakollinen tämänull

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko