Halloween -meikki: Kuinka käyttää mustaa huulipunaa

Spooksin kausi on aivan nurkan takana ja on aika saada meikkipeli ylös. Ja usko meitä, kun se koskee Halloween -meikkiä, on olemassa muutama niitti, jotka ovat välttämättömiä. Yksi sellainen on mustien huulten Ajax Paita trendi! Kyllä, älä ole järkyttynyt! Mustat huulet eivät ole vain punk rokkareita! Itse asiassa se on erittäin tärkeä osa Halloween -meikkiä.
[Lue myös: Hullu, hauska ja mielenkiintoinen Halloween -muoti sinulle ja perheellesi]

Usko tai älä, kun harkitset huulipunaa Halloweenille, ainoa väri, jonka pitäisi tulla mieleesi, on musta. Se antaa erittäin pelottavan ja vampy-ilmeen, joka on niin täydellinen yöhön ghoulien kanssa!
Tsekkaa tämä!
Lähde: Nexcesscdn.netnow, että olemme tunnistaneet, että mikään ei sano Halloweenia paremmin kuin mustat huulet, aloitetaan puhua erilaisista huulipunamerkeistä ja kuinka käyttää mustaa huulipunaa kuin ammattilainen. Ensinnäkin, sinun on pidettävä mielessä, että musta huulipuna sopii vain kylmempiin kuukausiin vuodessa. Musta huulipunan käyttäminen kesällä on ehdoton ei!

Puhutaanpa mustista huulista, vai mitä?
Halloween -meikkiin, kun se koskee huulipunan sävyjä, on musta ja violetti. Keskitytään vain mustiin huuliin pelkästään.
Lime Crime: n läpinäkymätön huulipuna Stylettossa | 15,99 dollaria
Tämä on todellinen voittaja, kun se koskee mustaa huulipunaa. Kermainen ja erittäin pigmentoitu, tällä huulipunalla on sille hyvä tunne. Tämä on erittäin hyvä valinta pitkään kulumiseen, koska se kestää todella kauan. Jos etsit jotain, joka ei kuivaa huuliasi tai haalistu helposti, tämä on yksi pitkä kuluminen huulipuna, jota sinun pitäisi katsoa.

Lähde: Pinterest.comnyxin pyöreä huulipuna Penelope | 4 dollaria
Jos etsit edullisinta vetoa ympäri kaupunkia, tämä on huulipuna, jota sinun pitäisi katsoa. Se ei ole vain erittäin taskuystävällinen, vaan se antaa sinulle myös tunteen erittäin korkealaatuisesta tuotemerkistä. Toisin sanoen se on erittäin pigmentoitu ja pysyy päällä todella pitkään. Parasta tässä huulipunassa on se, että se antaa erittäin valoisan viimeistelyn ja kun olet soveltanut sitä, huomaat, Olympique Marseille Paita että se loistaa kaikista näkökulmista. Se on paras veto apteekissa, mutta jos sinulla on vaihtoehto, voit varmasti katsoa myös muita tuotemerkkejä.
[SC: Mediad]

Lähde: Pinterest.comurban Decay huulipuna öljyssä Slick | 22 dollaria
Älä mene lankaan sen kasteisesta ja kermaisesta ulkonäöstä. Ensimmäisen ilmeen aikana tämä näyttää ruskealta huulipunalta, mutta sovelluksessa se antaa fantastisen ja kasteisen harmaan värin. Toisin kuin kaikki pigmentoituneet veljensä ja sisarensa, Urban Decayn öljy liukas on ihanteellinen päiväkäyttöön. Liukas huulipuna ei vain pumppaa huuliasi, vaan se tuoksuu fantastiselta ja aivan kuten Halloween -karkkia! Eikö se ole niin hyvä ja pelottava?
Lähde: Pinterest.comrimmel London Stay kiiltävä Leeds United Paita huulikiilto mustassa divassa | 5,99 dollaria
Jos tarkastelet jotain, joka ei ole liian kallista, mutta palvelee samalla goottilaisen ja pelottavan ilmeen tarkoitusta, tämä on unelmiesi Halloween -meikkituote (vai sanotaanko painajaiset?). Väri on aika hyvä ja tunne ei ole matta kuten muut keskustelemme, mutta samalla tämä ei oikeastaan ole liian läpinäkymätön. Myös muutaman tunnin kuluttua väri alkaa myös vuotaa. Joten jos etsit jotain ei-raskasta velvollisuutta, tämä olisi ihanteellinen valintasi!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko