5 erillistä kiitospäivän käsitettä kokeilla tänä vuonna

< - Osta ilme Tänä vuonna jatkuvan pandemian keskellä kiitospäivä on edelleen rutiinissa, kuten kaikenlaista tänä vuonna lomaa, samoin kuin jokainen kotitalous voi hyödyntää näitä viittä erillistä kiitospäivän ideoa. Tämän vuoden tapahtumat ovat hiukan erilaisia ​​kuin mitä meitä käytetään. Olennainen asia on kuitenkin tehdä muistoja kotitaloutesi ja ystävien kanssa. Tämän vuoden syksyn loman ympäröivillä tilanteilla jaoin aiemmin menetelmiä siitä, kuinka tehdä tämän vuoden kiitospäivän tapahtuma. Koska me varustelemme niin paljon kuin juhlimme syksyn kokoontumista Argentiinan Jalkapallomaajoukkue Paita ja kiitospäivää talossa muutamassa viikossa, anna tämän vuoden muutokset estää sinua pitämästä hauskaa ja iloista juhlaa. Voit silti tehdä talostasi iloisen koristamalla talosi sekä ruokailutilaa syksyn kappaleilla. Jos etsit edullisia syksykappaleita kodin koristamiseksi, tarkista talon suunnittelun suosikkeja täältä.
Aloita integroimalla Athletic Bilbao Paita kurpitsat pöydällesi, joka on asetettu viestissäni nähtynä. Voit valita tuoreita kurpitsaa tilalta tai ostaa koristeellisia paloja, kuten tämän valkoisen kurpitsan kappaleen ja tämän Walmartin parin. Voit myös poimia iloisia pöytätovereita, lautasliinoja ja illallisista. Aseta tunnelma, älä muista lisätä kynttilöitä ja fantastista musiikkia.

< - < - 5 erillistä kiitospäivän käsitettä kokeilla tänä vuonna Kiitospäivän kiitollisuuspurkki: Kuinka hullu vuosi on ollut, on välttämätöntä näyttää ja vaalia vähän asioita. Pyydä ystäviäsi ja kotitalouttaan säveltämään, Brasilian Jalkapallomaajoukkue Paita mikä he ovat kiitollisia tänä vuonna, ja laittamaan sen purkkiin. Nämä muistiinpanot voidaan jakaa koko päivän ajan juhlimassa. Tein jotain vastaavaa muutama vuosi täällä.
Pie -syömishaaste: Paista mieluisin piirakka ystäviesi keskuudessa sekä kotitalouksesi ja pidä ajoitettua syömiskilpailua henkilökohtaisesti tai zoomin kautta nähdäksesi kuka voittaa.
Koristeiden sisustus: Hanki tavallinen koriste sekä ystäväsi ja kotitaloutesi ovat sekä innovatiivisia ja koristeltuja.
Charade -pelit: Tämä on ylivoimaisesti yksi mieluisimmista peleistäni suunnitella kaiken tyyppisiä tapahtumia. Se on loistava tapa saada kaikki mukaan ja nauraa.
Hanki mukaan nuoret: Pelaa lautapelejä nuorten kanssa ja jopa paljon hauskempia, pyydä heitä auttamaan jälkiruokia. Kaikki sprinkleillä ja siirappeilla on nuoria innostumaan.

Mitä pukeutua muodolliseen kiitospäiväiseen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko