Kiillotettu kuitenkin mukava: tarkalleen kuinka näyttää asiantuntijalle pitkän työn aikana

, jonka haluat näyttää asiantuntijalta pitkän lennon aikana kollegoiden kanssa, et kuitenkaan ymmärrettävästi ole niin innostunut käyttämään sopivuutta useita tunteja heräämistä, nukkumista ja syömistä. Joten, kun luotettavan lentoasukkasi fleece + joogahousut pysyvät vaatekaapissa kotona, mitä voit valita, mikä on mukavaa, mutta silti sopivat, jos lopulta istut pomosi vieressä?
Olemme puhuneet matkustamisesta kansainvälisesti mukavasti ja tyylissä, mitä pakata pitkittyneelle yritysmatkalle, sekä matkustamista työtovereiden kanssa, mutta ei tämä tarkalleen.
Reader N ihmettelee tarkalleen kuinka näyttää asiantuntija pitkän lennon aikana kollegoiden kanssa:
Voisitko julkaista mukavia, riippumatta siitä, kuinka asiantuntijapuku on maailmanlaajuisia tai pitkiä lentoja? Minulla on tuleva yritysmatka, jossa managerini ja kaksi kollegani ovat pitkällä lennolla kanssani. Haluan näyttää edustuskelpoiselta, mutta olla silti mukava pitkälle lennolle. Kiitos!

Näen tämän olevan kysymys paitsi tässä tilanteessa (matkustaminen suoraan työtovereiden kanssa) kuitenkin olosuhteissa, joissa olen ollut, missä on seminaari, joka käytännössä kaikki markkinoilla käy, joten vaikka et matkusta suoraan Työtoverit, lopulta näet miljoona kollegaa lentokentän ympärillä, lennoilla ja AS Roma Paita muiden matkakeskuksien kautta. Mikä on trendikäs vaihtoehto virtauksellisille housuille, jotka vastaavat-loose-takkien ulkonäköä?
Muutama ajatus:
Käytä mekkoa. Tämä oli yksi tien Warrioretten vinkistä, kun hän puhui siitä, mitä käyttää pitkillä lennoilla, samoin kuin olen täysin samaa mieltä – tämä on yksi yksinkertaisimmista käytettävistä asioista. Näytät koottavan kuitenkin vielä mukavan, tarjoamasi valitsemasi puku ei tarvitse yhtä paljon Spanxia. Melko paljon minkä tahansa tyyppisiä jersey-pukuja tekee, mutta on ryppyttömiä kylpytakit, jotka saattavat olla ihanteellisia tämän tyyppiselle pitkälle matkalle, kuten tämä hyvä Travelsmith (myynnissä 44 dollarilla). Valitse talvella tummat sukkahousut; Kesällä kerrostan liukastuhan, kuten vierailija, joka suosii alla olevista jockeysista, vain liikkeen maksimaalisen yksinkertaisuuden saavuttamiseksi matkan aikana. Talvikaudella parin sen Feyenoord Paita korkeiden saappaiden kanssa (koska bonus, sinun ei tarvitse tehdä heille tilaa matkatavaroissasi), mutta se on vain minä.
Jos sinulla on kunnossa, että etsit rentouttavaa-kuitenkin leggingsit ovat myös rento-ajattele pull-farkkua, kuten nämä Wildy-näkyvät Levin. Yhdistettynä hyvällä puserolla tai jopa bleiserillä, jonka otat pois ennen kuin pääset mukavasti istuimellasi, ne voivat näyttää hyvältä. (Älä muista vanhaa videotamme siitä, kuinka taistella bleiseri.) Meillä on todella täysin erillinen julkaisu mukavilla työvaatteilla myöhään iltaisin.

Joitakin suosituimmista superhapaiteisista vetohousuistamme toimistolle ovat nämä: yksi / kaksi / kolme / neljä / viisi (myös!)

Tuo kääre. Tämä on niin paljon parempi kuin merkittävä pusero tai matkatyyny, koska voit käyttää sitä matkapeitona, kaulatyynynä (jos taitettu kunnolla), lisättyyn lämpökerrokseen ja enemmän.

Jotkut ensisijaisista toimistomme pashminasista vuodesta 2021: musta / beige / harmaa (kevyempi paino) / laventeli (15 dollaria !!). Jos etsit paljon enemmän Ruana -takkia, suosittelen erittäin Brooks Brothers Saudi-Arabian Jalkapallomaajoukkue Paita -tapahtumia!

Lopuksi, jos sinulla on vaihtoehto asiassa, motivoi ryhmän jäseniä olemaan istumatta yhdessä pitkällä lennolla-se tarjoaa sinulle vähän “minua” ja estää mahdollisen tapaamisen olosuhteen heräämisestä työtoverisi olkapää. Lisäetuna se antaa sinun tulla niin mukavaksi kuin haluat istuimellasi ilman harkintaa-katso, että cheesy rom-com, nukkua suusi auki, sinulla on lasillinen samppanjaa.
Lukijat, mitkä ovat hienoimmat ehdotuksesi tarkalleen kuinka näyttää asiantuntija pitkän työn aikana? Mitä käytät näyttääksesi kiillotetulta, mutta ne ovat silti mukava? Oletko ollut minkä tahansa tyyppisissä olosuhteissa, joissa ymmärrät, että käytit väärää asiaa (tai yksi työtovereistasi)?

2018 päivitetyt kuvat kaavaimen kautta. (Alun perin kuvassa: Lontoo Hong Kong Boeing Airbus A340 – 600, Chris.
HUOM. Tämä julkaisu kirjoitettiin alun perin vuonna 2014, mutta se päivitettiin huomattavasti vuonna 2020, paitsi jos toisin mainitaan.

Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, joka on kehitetty tarjoamaan meille merkitystä lakkauttamalla Amazon.com -sivustoon sekä sidossivustoihin.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko