Hienoimmat kengät häätapahtumasi tuxedo

valitsemalla täydelliset muodolliset kengät hääihisi

Kun olet valinnut täydellisen smokin tai häätapahtuman, on aika miettiä jalkineita. Kun kyse on muodollisten kengien tyyleistä, Guylla on useita vaihtoehtoja, jotka vaihtelevat nahkahenkilöistä Oxford -pukukengistä samettikuntien tohveliin.

Mutta kaikkia pukukenkiä ei tuoteta tasa -arvoisia, eivätkä kaikki ole tarkoitettu täsmälleen samaan tyyppisiin tapahtumiin. Muodollisten kengien tyyli, jonka kanssa käydään, voi todella tehdä tai rikkoa asusi, minkä vuoksi sinun tulisi valita ne huolellisesti.

Tätä silmällä pitäen tässä on muodollisten kengien parhaat tyylit, joista valitaan joitain vinkkejä oikeiden nauhojen ja sukkien valitsemiseen.

x

15 tärkeintä tarvikkeita miehille

Lisää videoita

0 sekuntia 9 minuuttia, 51 sekuntia

Seuraava
10 välitöntä ja yksinkertaista miesten tyylipäivitystä
05:10

Elää
00:00
09:51
09:51

Voit myös pitää:
8 Häätapahtuman pukukoodia selitetty
Hääkausi: Vinkkejä ensimmäisen smokin ostamiseen
Jokainen yksityiskohta siitä, mitä käytin häätapahtumani päivänä

KAUPPA

Selaa sekä räätälöityjä miesten vaatteita ja lisävarusteita

TUTKIA

Tärkeimmät muodolliset kengät

Kun valitset jalkineita, ajattele häätapahtuman pukukoodia, kuinka muodollinen tapahtuma on, samoin kuin omat tyylisi mieltymyksesi. Tällä tavoin voit varmistaa, että kengät eivät vain kokonaispukusi, mutta tarjoavat sinulle lisää luottamusta tapahtuman aikana.

1. Patenttihanka Oxfords

Patenttihanka Oxfords on erityinen kenkä, jolla on matala kantapää ja suljettu nauhoitus. Suljettu nauhoitus tarkoittaa olennaisesti sitä, että nauhoivien silmukoita sisältävät nahkaiset läpät on ommeltu vampyn alle sen päälle. Tämä on samanlainen kuin mitä näet Derby -kenkässä.

Lisälukema: Määritelty tyyli: Oxfordin pukukenkä

Heidän tekemänsä menetelmän takia Oxford -pukukengät näyttävät melkein siltä, ​​että ne olisivat rakennettu yhdestä nahasta. Tämä tarjoaa heille tyylikkään, tyylikkään estetiikan, mikä tekee niistä täydellisen kaikenlaiseen muodolliseen tilaisuuteen.

Patentinahka Oxford on miehille muodollisin pukukenkätyyli. Joten sinun tulisi käyttää niitä perinteisellä kahden tai kolmen kappaleen tuxedolla tai mustan solmion tapahtumilla.

Jos haluat mennä vielä edistyneemmälle tyylille, ajattele kokonaiskengän hankkimista. Vaikka Oxfordsin ulkonäkö on leikattu yhdestä nahkakappaleesta, kokonaisvaltainen on. Tämä johtaa erittäin puhdas, hienosäädetty ilme, joka on sekä edistynyt että erittäin tyylikäs.

2. Tavalliset nahkaoksit

Tavalliset nahkaoksfordit ovat yksi näkyvämpi muodollisen kenkätyyli, mutta ne ovat jonkin verran vähemmän edistyneitä kuin edellinen vaihtoehto. Tämä johtuu pääasiassa, koska nämä kengät eivät ole yhtä kiiltäviä. Tästä huolimatta voit silti saada kokonaislukuja lisättyyn tyylikkyyteen ja muodollisuuteen.

Saat muodollisempia häät valitsemalla tavalliset nahkaiset Oxford -pukukengät ilman korkin varvas- tai minkäänlaista tyyppisiä broging -tyyppejä (nahka rei’itys). Nämä ominaisuudet vievät kengän tyylikkyydestä vähän, mutta ne voivat silti näyttää fantastisilta useimmissa muodollisissa asetuksissa. Estä tämän jalkinetyylin käyttäminen mustalla tiellä, mustalla solmiovalinnaisilla tai puolimuodollisilla tapahtumilla.

3. Operapumput

Operapumput ovat vanhan koulun tyyli muodollisesta kengästä. Ne eroavat slouchista siinä mielessä, että heillä on syvempi leikkaus, mikä tarkoittaa, että he paljastavat enemmän sukkia.

Perinteinen oopperapumppu on nopeasti tunnistettavissa sen keulasta. On kuitenkin enemmän nykyaikaisia ​​versioita, jotka toimivat yhdellä materiaalinauhalla, joka herättää keulan tunteen menemättä.

Nämä kengät ovat melko tyylikkäitä ja ajattomia, mikä tekee niistä täydellisiä mustan solmion tapahtumiin.

4. Belgialaiset kengät

Alun perin pieni kauppa New Yorkissa, belgialaiset kengät ovat päätyneet melko näkyviksi tänään. Tämä muodollisten jalkineiden tyyli on ainutlaatuinen siinä mielessä, että siinä on omituinen estetiikka, joka sisältää pienen, ikonisen keulan.

Patentin nahkabelgialaiset kengät ovat fantastinen vaihtoehto muille leipomoille, etenkin jos aiot käyttää täydellistä smokin. Koska ne ovat ainutlaatuisia, nämä kengät ovat luonnollinen vaihtoehto puolimuodolliselle, sekajuoman pukeutumiselle, mustalle solmiolle valinnainen sekä innovatiiviset mustat solmiopukukoodit. Kummassakin näistä skenaarioista valitse kuitenkin tavallinen nahka tai mokkanahka, koska nämä ovat vähemmän muodollisia kuin patenttihanka.

5. Velvet tossut

Velvet -tohveli on ehkä vähiten muodollinen pukukenkätyyppi siellä, minkä vuoksi jotkut ihmiset ehdottavat vain niiden käyttämistä kotona. Nykyaikana nämä kengät voivat kuitenkin lisätä ripottelua ja hauskaa puolimuodollisiin tapahtumiin.

Niitä on saatavana useissa väreissä, ja niissä on usein jonkinlainen kirjonta, jota voidaan hyödyntää monogrammille tai kiinnostuksen kohteesi ja persoonallisuuden osoittamiseksi. Koska ne ovat melko epävirallisia, ne näyttävät hienoimmalta, kun niitä käytetään sekajuoman pukeutumiseen, mustan solmion valinnaisiin tai innovatiivisiin mustan solmioiden hääihin. Estä niiden käyttäminen täydellisen häätapahtuman tuxedolla.

Socks sekä nauhat

Sukkien suhteen et voi mennä pieleen mustan silkin kanssa vasikan sukkien yli. Tämä tyyli on erittäin perinteinen, sillä on läpikuultava ulkonäkö, samoin kuin parit hyvin muodollisilla jalkineilla tyylikkäälle estetiikalle. Jos sinulla ei ole näitä, älä huolestu – useimmat ohuet sukat tekevät yhtä hyvin.

Älä kuitenkaan koskaan käytä valkoisia sukkia tai urheilusukkeja pukukengillä. Tietyissä urheilusukat ovat yleensä suurempia kuin puku sukat. Seurauksena on, että ne usein törmäävät tai erääntyvät housujen jalkojen ja kengien ympärille, mikä tarjoaa yhtyeellesi huolimattoman ilmeen.

Nauhojen suhteen niiden tulisi olla mustia. Perinteisimmät ja muodolliset nauhat ovat satiinia, mutta vahatut puuvillahiulat ovat myös hyväksyttäviä. Jos menet vahalla puuvillaa, valitse pyöreät nauhat, koska ne näyttävät muodollisemmilta.

Vältettäviä asioita

Sen lisäksi, mitä on jo mainittu, tässä on suurimpia asioita, jotka estävät muodollisten jalkineiden suhteen:

Neliömäiset kengät, boxy kengät tai kengät, joissa on kumi tai muovinen pohja. Nämä näyttävät edullisilta ja eivät vastaa kiillotusta ja muodollisen pukeutumisen tyylikkyyttä.

Saappaat. Vaikka ne ajatellaan pukukengistä, ne eivät vastaa smokin muodollisuutta tai minkäänlaista pukeutumista, joka sisältää illallistakin. Tämäntyyppiset jalkineet erottuvat pahimmalla tavalla.

Alalinja

Valitse ne, riippumatta siitä, onko patentti nahka Oxford -pukukengät tai oopperapumput, valitse ne tilaisuuteen tarvittavan pukukoodin ja muodollisuuden tason perusteella. Yhdessä tämän kanssa on hieno konsepti sijoittaa pariin erilaiseen tyyliin, joita voit käyttää enemmän kuin silloin, kun sekä pari asut ovat. Tällä tavalla olet valmis mihin tahansa.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko